Serez-vous notre goût-avant-tout?

Jermayo, établi à Lier, est une entreprise familiale dynamique et innovante qui se spécialise dans le développement, la production et la distribution de sauces, de salades et de plats culinaires. Entre-temps, notre gamme a été étendue à au moins 600 produits différents. C’est la raison pour laquelle nous recherchons actuellement (h/f):

Serez-vous notre goût-avant-tout?
Technische operator grootproductie
Voir offre d'emploi

Je versterkt het team en wordt mee verantwoordelijk voor één of meerdere productielijnen.
Je bent in staat machines nauwkeurig af te stellen en je zorgt voor de nodige verpakkingsmaterialen aan de lijn.
Je vult sauzen af ...

Polyvalent technieker
Voir offre d'emploi

je verantwoordelijk voor het onderhoud van het machinepark.
Je voert de voorziene preventie- en onderhoudswerkzaamheden uit en zorgt er voor dat de productiestilstanden omwille van technische problemen snel en efficiënt voorkomen en verholpen worden.
Je betrekt productiemedewerkers zodat ze weten welke controles en acties ze kunnen ondernemen om de bedrijfszekerheid van hun machines te garanderen.
Je bent bereid je werkgewoontes ...

Je pakt verscheidene verpakkingen van sauzen in in dozen en voorziet hen van een etiket. Je staat ook mee in voor het correct printen van de etiketten. Daarnaast help je ook bij het klaarzetten van de klantenbestellingen door middel van een handscanner. Je werkt nauwkeurig, je bent niet bang voor repetitief werk, maar toch met de nodige afwisseling.

Commerciële binnendienst - Voltijds (m/v)
Voir offre d'emploi

Je maakt deel uit van een dynamisch team, waarbij je onder andere instaat voor het onthaal van klanten, leveranciers en andere bezoekers. Je beantwoordt hun vragen en stelt je hierbij op als een echte teamplayer. Daarnaast ben je ook telefonisch het eerste aanspreekpunt. Je biedt ondersteuning aan klanten door hen de nodige informatie te bezorgen, hen in te lichten bij ...