Serez-vous notre goût-avant-tout?

Jermayo, établi à Lier, est une entreprise familiale dynamique et innovante qui se spécialise dans le développement, la production et la distribution de sauces, de salades et de plats culinaires. Entre-temps, notre gamme a été étendue à au moins 600 produits différents. C’est la raison pour laquelle nous recherchons actuellement (h/f):

Serez-vous notre goût-avant-tout?
HSE-manager
Voir offre d'emploi

Als HSE (Health, Safety, Environment)-Manager ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en behouden van het HSE- beleid en procedures binnen de organisatie. Je werkt nauw samen met verschillende afdelingen om ervoor te zorgen dat alle operationele activiteiten voldoen aan wettelijke voorschriften en bedrijfsnormen op het gebied van gezondheid, veiligheid en milieu. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het identificeren en ...

Polyvalent technieker
Voir offre d'emploi

je verantwoordelijk voor het onderhoud van het machinepark.
Je voert de voorziene preventie- en onderhoudswerkzaamheden uit en zorgt er voor dat de productiestilstanden omwille van technische problemen snel en efficiënt voorkomen en verholpen worden.
Je betrekt productiemedewerkers zodat ze weten welke controles en acties ze kunnen ondernemen om de bedrijfszekerheid van hun machines te garanderen.
Je bent bereid je werkgewoontes ...