Travailler chez Jermayo

Jermayo, établi à Lier, est une entreprise familiale dynamique et innovante qui se spécialise dans le développement, la production et la distribution de sauces, de salades et de plats culinaires. Entre-temps, notre gamme a été étendue à au moins 600 produits différents. C’est la raison pour laquelle nous recherchons actuellement (h/f):

Travailler chez Jermayo
Magazijnier - Orderpicker
Voir offre d'emploi

Je maakt bestellingen klaar voor de volgende dag, en je staat eveneens in voor het laden van klanten en externe transporteurs.
Je hanteert voor het magazijnbeheer een specifiek computerprogramma.

Magazijnier
Voir offre d'emploi

Je bent verantwoordelijk voor de ontvangst en controle van de binnenkomende grondstoffen. Je traceert deze en zet ze netjes weg in het magazijn. Je neemt eveneens een ondersteunende rol op en levert tijdig de juiste grondstoffen aan de productie. Je bent eveneens back-up voor het klaarmaken van de bestellingen voor de volgende dag., en voor het laden en lossen van ...

Sausbereider - koude sauzen
Voir offre d'emploi

Je staat in voor de bereiding van koude sauzen en halffabrikaten. Je versterkt het team en wordt mee verantwoordelijke voor één of meerdere productielijnen. Je bent in staat machines nauwkeurig af te stellen.

Je komt terecht in een ordelijke en hygiënische werkomgeving, waarbij het belangrijk is dat je nauwgezet het voorgeschreven productieproces volgt om zo een constante kwaliteit van ...

Sausbereider - warme sauzen
Voir offre d'emploi

Je staat in voor de bereiding van koude en warme sauzen. Je versterkt het team en wordt mee verantwoordelijke voor één of meerdere productielijnen. Je bent in staat machines nauwkeurig af te stellen en je zorgt voor de nodige verpakkingsmaterialen aan de lijn.

Je komt tericht in een ordelijke en hygiënische werkomgeving, waarbij het belangrijk is dat je nauwgezet ...

Technische operator grootproductie
Voir offre d'emploi

Je versterkt het team en wordt mee verantwoordelijk voor één of meerdere productielijnen.
Je bent in staat machines nauwkeurig af te stellen en je zorgt voor de nodige verpakkingsmaterialen aan de lijn.
Je vult sauzen af ...

Polyvalent technieker
Voir offre d'emploi

je verantwoordelijk voor het onderhoud van het machinepark.
Je voert de voorziene preventie- en onderhoudswerkzaamheden uit en zorgt er voor dat de productiestilstanden omwille van technische problemen snel en efficiënt voorkomen en verholpen worden.
Je betrekt productiemedewerkers zodat ze weten welke controles en acties ze kunnen ondernemen om de bedrijfszekerheid van hun machines te garanderen.
Je bent bereid je werkgewoontes ...