Ons product gamma

Maak kennis met de heerlijke producten van Jermayo. Dankzij onze constante kwaliteit en innovaties staan we na 60 jaar nog steeds aan de top met onze sauzen, salades, gerechten en marinades.

 

Jermayo's culinaire sauzen zijn gebaseerd op recepten van de grootmeesters in de gastronomie of geïnspireerd door eigen creativiteit, telkens opnieuw getoetst aan een uitgebreide smaaktests.

Culinaire sauzen
 

Jermayo biedt sauzen aan op basis van plantaardige olie, afgestemd op bereidingen in slagerijen, traiteurzaken, catering, horeca, broodjeszaken, ... Preparesaus, mayonaise, tartaar, dressing, vinaigrette, ... telkens een toepasselijke saus.
Maar ook consumenten kunnen hier hun gading vinden.

Koude sauzen
 

Culinaire salades

Elke Jermayo-salade gaat tot het uiterste: een streling voor het oog, de tong en de neus. Deze meesterwerken worden enkel op vraag van de klant bereid.

 

Wij bieden tomatensauzen, marinades, kruidenpasta's, etc. aan, waarvan de verwerking bij de slager gebeurt. Met als klassiek voorbeeld: balletjes in tomatensaus.

Warme kooksauzen
 

De Jermayo-koks bieden u een aantal klassiekers aan, elk met hun persoonlijke inspiratie, die zeker in de smaak zullen vallen. Het culinair assortiment groeit snel aan: Vol-au-vent, Goulash, ...

Bereide gerechten
 

De originaliteit van de marinades die Jermayo aanbiedt is meer dan noemenswaardig. Al onze marinades zijn op oliebasis en dienen op het product gestreken te worden. Zo geven ze uw product een uniek aspect op gebied van smaak en kleur.

Marinades