Ons product gamma

Maak kennis met de heerlijke producten van Jermayo. Dankzij onze constante kwaliteit en innovaties staan we na 60 jaar nog steeds aan de top met onze sauzen, salades, gerechten en marinades.

Ons product gamma
 

Culinaire sauzen

Jermayo's culinaire sauzen zijn gebaseerd op recepten van de grootmeesters in de gastronomie of geïnspireerd door eigen creativiteit, telkens opnieuw getoetst aan uitgebreide smaaktests.

Bekijk het assortiment Culinaire sauzen
 

Koude sauzen

Jermayo biedt sauzen aan op basis van plantaardige olie, afgestemd op bereidingen in slagerijen, traiteurzaken, catering, horeca, ... Preparesaus, mayonaise, tartaar, dressing, vinaigrette, ... telkens een toepasselijke saus.

Bekijk het assortiment Koude sauzen
 

Culinaire salades

Elke Jermayo-salade gaat tot het uiterste: een streling voor het oog, de tong en de neus. Deze meesterwerken worden enkel op vraag van de klant bereid.

 

Warme kooksauzen

Wij bieden tomatensauzen, marinades, kruidenpasta's, etc. aan, waarvan de verwerking bij de slager gebeurt. Met als klassiek voorbeeld: balletjes in tomatensaus.

Bekijk het assortiment Warme kooksauzen
 

Bereide gerechten

De Jermayo-koks bieden u een aantal klassiekers aan, elk met hun persoonlijke inspiratie, die zeker in de smaak zullen vallen. Het culinair assortiment groeit snel aan: Vol-au-vent, Goulash, ...

Bekijk het assortiment Bereide gerechten
 

Marinades

De originaliteit van de marinades die Jermayo aanbiedt is meer dan noemenswaardig. Zowel die op waterbasis (die doordringt tot in de kern), als die op oliebasis (die erop wordt gestreken). Ze geven uw product een uniek aspect op gebied van smaak en kleur.

Bekijk het assortiment Marinades